Skip to main content


eCommons@Cornell

eCommons@Cornell >
Cornell University Library >
Division of Rare and Manuscript Collections >
Goldsen New Media Archive >
Rockefeller Foundation New Media Fellowship Records >
Farabough, Laura >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1813/5224
Title: 2005 Rockefeller New Media Foundation Proposal
Authors: Farabough, Laura
Issue Date: 12-Jan-2007
Abstract: THE LIGHTHOUSE is a progression through a sequence of rooms and corridors, each an aesthetic situation designed to alter the participants sense of spatial orientation relative to "the world" -- a metaphysical funhouse.
URI: http://hdl.handle.net/1813/5224
Appears in Collections:Farabough, Laura

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Farabough_Laura.pdf3.94 MBAdobe PDFView/Open

Refworks Export

Items in eCommons are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

© 2014 Cornell University Library Contact Us